25 de setembre del 2010

Classe de repàs

Després d'un intent frustrat ahir a la tarda, ja que ens va caure un xàfec i ens va impedir sortir a fer "treball de camp", avui, dissabte, s'ha llevat un matí molt apanyat, amb un cel net i blau. Hem aprofitat, amb el mestre, per fer un repàs de les imatges que havíem penjat dimecres. Algunes aguantaven força bé, algunes altres tenien alguna esgarrapada i alguna havia desaparegut. Hem aprofitat per refer el breakdance de les escales, acompanyats pels comentaris impagables d'unes veïnes.

Després hem enganxat el collage mundialista de l'Afiz i hem aprofitat per reenganxar totes les fotos que hem trobat en bones condicions. També hem penjat un "Boyo" nou allà on hi havia el desaparegut i li hem afegit un "Buba" perquè li fes companyia.

Encolant per la zona, ens hem trobat la mostra de botigues al carrer a la rambla Tarradellas. Avui hi ha moguda grossa al barri i per això valia la pena deixar constància de l'obra del taller. També hem aprofitat per agrair la seva col·laboració als frares del Remei, petant la xerrada amb el pare Lluís (___.) i el pare Francesc (___. . . )

Aquesta setmana, en Sergi ens confirmarà el dia de la projecció de les presentacions i podrem aprofitar per fer un got de comiat (una mena de "fotobirra").

Bé, gent, això, com tot, s'acaba. D'aquí quatre dies un dels Alberts estarà remullant-se el cul en alguna platja del Carib, el Kiku tornarà a ser pare, el mestre estarà embolicat en algun reportatge i la resta amb les nostres cabòries...

Ja sabeu, som a la tardor i aquest és temps de bolets. A la fi, els bons bolets són com les bones fotos: s'amaguen, costa arribar a tenir-les, però quan pilles alguna, la gaudeixes...

També aprofito per dir-vos que he demanat que afegeixin aquest bloc a l'Osonosfera (comunitat blocaire d'Osona), cosa que anirà bé perquè el coneguin i, també, perquè nosaltres en coneguem de nous.

Doncs apa, una abraçada i fins aviat.

JM Bru

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada