17 de juny del 2010

Primera sessió de treball


Reunió improvisada del taller -al complet, cap deserció- a l'Alaska, un local del Remei, un bar amb història i històries, cadires d'eskai i preus de barri, perifèrics. Alaska Bar és, a més d'això i moltes altres coses, el nom d'un tema de Joana Serrat, pertanyent al seu primer disc Liffey.

La reunió ha servit per posar ordre a idees i projectes. Tot plegat, un punt de partida. Retrats, espais, fronteres urbanes, límits o absència de límits, barri o ciutat, àpats de diumenge, compres, rètols, vestits,... han estat alguns dels temes que han anat sortint.

I de fons, el so inconfusible de la retransmissió d'un partit de futbol, de l'inefable i omnipresent mundial de futbol. Un França - Mèxic observat amb atenció, però sense massa intensitat, per una colla de parroquians que semblaven reservar la força de la passió per a altres moments més intensos.

Avui han aparegut esbossos, apunts, intencions que, a partir de dimarts vinent, hauran de començar a concretar-se. Això és com l'estiu: està a punt de començar...

Josep M. Bru

2 comentaris:

  1. bona reunió , xerrada i cervesa , bona conbinació.

    ResponElimina
  2. Començo a participar amb una mica de retard, pero ja ho diu el refrany...
    Fins avui no he disposat d'una miqueta de temps.

    Volia felicitar-te Josep M. per la idea d'aquest blog, i sobretot per portar-la a terme.

    Fins aviat.
    Albert Alcàntara.

    ResponElimina